LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

Tebi, draga mamica...

Vsakodnevno spremljam objave, slike, poste z vprašanji:” Kako naj pomagam svojemu otroku?”

Atopijski dermatitis je bolezen imunskega sistema, ki se kaže na koži. Bolezen prizadene 60% otrok starih od 0-3 leta. Potem so tu ponavljajoči laringitisi, astma…

Se kdo vpraša, kaj preživlja mama?

Drage mame, kar preživljate ni lahko. Je izčrpajoče v velikih primerih uničujoče, tako za otroka kot za vas. Pa veste, da vaše strahove, bojazni in žalost vplivajo na stanje kože (zdravje) vašega otročka?

Da. Na žalost. Velikokrat sem v kontaktu z mamicam, ki so naredile že vse, kar je bilo v njihovih močeh. A se simptomi nikakor ne ublažijo…izbruhi se vrstijo. Ponavadi je ta mama s katero govorim preplašena in nemočna. Seveda bi vse mame naredile vse za  otroka, da le ne bi občutile njihovo stisko in bolečino. Jaz lahko rečem, samo kapo dol vsem mamicah, ki se vsakodnevno, kljub svojim težavam in obveznostim z vso dušo in telesom posvečajo negi svojega otroka. A kar je najhuje je to, da pozabijo nase. Mamice, vem , da se bo slišalo čudno in mogoče egoistično, če napišem, da ste zelo pomembne tudi ve. Vaša pomirjenost in sreča sta tisto, ki bosta naredila mirnega otroka ne nemir in panika.

 

Plod in mama sta povezana 9 mesecev s popkovino, ko dete prijoka na svet, je ta vez še vedno prisotna, prav tako intenzivno kljub prerezu popkovine.

 

Velikokrat se sprašujem, kako vam še pomagati z nasveti pri negi, a opažam, da bi več poudarka morali nameniti tudi mamam.

 

Mamica, TI , ki si obupana, ki dan namenjaš svojemu otroku, nameni ga sebi. Pojdi na kavo z najboljšo prijateljico, takrat se ne pogovarjaj o otroku, takrat si rezerviraj čas in misli za vse ostalo pozitivno, kar te obkroža. Si bila športnica, pogrešaš tek? Obuj svoje najljubše teniske in bodi tisti čas brezskrbna tekačica, prisluhni le zvokom okolice in si prikliči  najlepše misli. Ti si močna in TI to zmoreš! Obožuješ jogo in meditacijo,pa si jo zaradi bolnega otroka črtala iz svojega življenja? Ne imej slabe vesti. Nisi slaba mama, si mama, ki ve, da bo s svojo umirjenostjo in spokojem delovala na otroka boljše, kot vsaka krema.

Si bila že kdaj na kaki terapiji pri psihologu? Preizkusi tudi to, zakaj pa ne. Še vedno opažam, da marsikateri zemljan odklanja že samo misel na to. Zakaj? Saj nisi blazen zato. Isčeš način, da se naučis kontrolirati svojo žalost, razočaranje, jezo in nemoč. Ker nemoč je le beseda. V tebi je moči več, kot si misliš, pa saj si MAMA!

 

Tudi pri sebi ugotavljam, da kadar sem pod stresom, se moja hči obnaša drugače. Je tečna in jokava.

 

Enostaven primer te povezave- Otrok pade in si popraska koleno.

Reakcija mame 1 : Ojoj, bošček moj zlati si uredu? Te boli kajne? Pridi k mamici.

Reakcija otroka 1: Neutolažljov jok!

 

Reakcija mame 2: O si zajčka ujel, nič hudega vse je vredu.

Reakcija otroka 2: (se pobere in nadaljuje z igro)

 

Mirna mama deluje pomirjajoče z svojo mirno reakcijo,glasom in energetsko vibracijo.

 

Vem, to je res banalen primer. Ampak hej, ga poznaš kajne? Res je tako 😉

 

Ko boš najbolj obupana si lahko pomagaš tudi z afirmacijami. Meni pomagajo. Odmaknem se stran, počasi zajamem zrak: vdih in izdih.

VSE BO OK, SEM MOČNA, MOJ OTROK JE ZDRAV OTROK, NALOŽENO MI NI NIČ, KAR NE BI

ZMOGLA. MAM TO!

 

Mirna mama, miren otrok. Delaš vse, kar je v tvoji moči. Vse bo minilo. Vse bo OK.

 

Katarinca

Iskreni do vas
in vaše kože
  • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
  • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
  • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
  • Naravno ne pomeni vedno varno!
    Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)